Priser och Finansiering

PRISER OCH FINANSIERING


PRISER OCH FINANSIERING


Vi vill skapa en lösning för alla som har en transport som behöver service eller en total renovering. Hästsporten är en dyr sport som kräver mycket av våra ekonomier men ibland så behöver man göra en service, broms justering eller kanske en total renovering av sin transport. 


Servar du din bil? Varför gör du då inte service på din hästtransport?

Det är lika viktigt att du gör en årlig service av din hästtransport som du gör det av din bil. I din transport kör du en av dina dyraste investeringar, det är viktigt att allt funkar som det ska. 


Vi vill göra det lätt för dig oavsett om det är en service, bromsjustering eller en totalrenovering. 


Nedan finner du fasta priser av våra arbeten. Vi vill ta ansvar från start till slut och jobbar för att vi ska leverera kvalitet istället för kvantitet. 


Är det någon fråga, tveka inte att höra av dig på service@stockholmhtc.se eller 072-304 93 40. Och du svarar vi inte jobbar vi, skicka gärna ett sms så ringer vi upp så snabbt vi kan. 


En framkörningsavgift tillkommer alltid när vi kommer ut till er med servicebil, á 500 SEK inkl. moms. 


BETALNING / FINANSIERING

Vi tar emot VISA, MASTERCARD, AMEX eller Swish när ni hämtar er transport eller B-kortsbil från verkstadsbesöket. När vi har varit ute hos er på gårdarna och arbeteta med din hästtransport eller hästbuss, 
Räntefritt till privatpersoner. Snabbt, enkelt och ingen ränta!


Vi erbjuder finansiering via WASA kredit. Räntefria lån till privatpersoner. Avbetalning eller leasing.

Du kan handla nu och betala lite varje månad – helt utan ränta.På detta sätt handlar du bekvämt, ekonomiskt och du slipper fundera på om det finns tillräckligt med kontanter i plånboken. Du kan dela upp betalningen på 12 månader räntefritt. Ansök om delbetalning redan idag.Du kan när som helst betala in hela, eller en större del av beloppet. Det kostar inget extra. 


  • Till Företag erbjuder vi 10-30 dagars faktura.
  • Till Privat personer erbjuder vi 5 dagars faktura i VISSA Fall. 


Har ni frågor angående räntefri betalning av släpvagn ring oss på tel: 072-304 93 40 eller maila oss på service@stockholmhtc.se
Priser och investerings förslag


TITTA PÅ EVENTUELLT JOBB

Vill ni ha ett prisförslag eller en uppskattning av ett arbete. Vi kommer gärna ut och tittar. Anlitar ni oss för reparationen som ingår detta. Är det så att ni tar vårt förslag och går till någonnannan så tar vi i efterhand en kostand för detta! Var ärlig mot oss! vi är människor och vi tar gärna raka puckar istället för historer. 


Prisförslag som faktureras OM man inte anlitar oss; 1 500 SEK


HÄMTA/LÄMNA TRANSPORT FRÅN/TILL VERKSTAD

Vi förstår att man har mycket att göra med jobb och övrigt familjeliv. Vi kan hjälpa dig att hämta transporten in till verkstan och köra tillbaka den. Deta bokas i samband med verkstads bokningen. 


Prisförslag; 750 SEK per gång. 


FULL SERVICE

Lämna din transport till oss för en full genomgång. Vi går igenom din transport från top till tå. Vi smörjer, justerar bromsar (för hand), går igenom väggar och golv, går igenom kaross, Går igenom EL samt påskjutsbroms. 


Pris förslag: 2 995 SEK (inkluderar arbete på plats där transporten är parkerad på bra underlag, annars tillkommer kostnad á 500 SEK)


BROMSBYTE PER AXEL

VI tar hand om dina bromsar och säkerheten av din transport. Vi byter dina bromsbelägg, fjädrar och renoverar dina bromsar, inklusive justering och besiktning av dina bromsar. Lämna din transport till oss å löser vi allt till dig. 


Prisförslag; 3 500 SEK per axel (inkl. byte av bromssattser, arbetstid)


JUESTERING AV BROMSAR inkl besikning

När det gäller justering av bromsar  så har vi lärt oss. Vi VILL ta ansvar från början till slut. Lämna din transport till oss så justerar vi bromsarna och besiktigar vi din transport så när du får den tillbaka av oss så är det klart att använda!


Prisinkl. moms;  2 895 SEK 


BYTE AV GOLV

Det finns många där ute som delar golvskivor eller lägger in dubbla golvskivor för att göra det enkelt. VI LÄGGER ENBART IN HELA GOLVSKIVOR, 18-24 mm eller Alugolv.

Vi anser att man inte SKA varken dela eller kapa golvskivor när en häst på 500kg ska stå på. Vi anser heller inte att man ska behöva förstärka golv med massa extra balkar bara för att det ska hålla när det kan påverkar vikten av ditt släp. Vi lägger alltid in hela golvskivor, inte delade eller två 12 mm. 

Vi lägger in trägolv , Alu golv eler komposit golv. 


Prisförslag; Offert förfrågan till oss, service@stockholmhtc.se


BYTE AV VÄGGAR

Vi hjälper dig gärna att byta dina dåliga väggar. Vi har standard färger, vit, mörkgrå eller ljusblå. Är du ute efter en annan färg? Inga problem, vi lackar även skivorna så du får det i rätt färg. 


Prisförslag; Offert förfrågan till oss, service@stockholmhtc.se


HUR FUNKAR DET MED SÄLJUPPDRAGEN!

01.


Genomgång av hästtransporten


Vi besiktigar transporten och ser så att allt är ok med den inför försäljningsuppdraget


02.


Prissättning


Vi sätter ett pris som förväntar sig av marknaden och även ett som du är nöjd med. Stockholms HTC tar en arvode på 10% för försäljningsuppdraget.


03.


Marknadsföring


Stockholm HTC lägger ut transporten på hemsidan, sociala medier m.m.


04.


Försäljning


Vi sköter försäljnigen och alla papper. Efter klar försäljning betalar vi ut summar till er minus vår provision.