Service & Verkstad

Service och Verkstad


Vi på Stockholms Hästtransportcenter hjälper dig att se till att ditt släp eller din Hästtransport är i top skick. Detta gör vi antingen i vår verkstad eller ute hos dig på plats med vår Servicebil som kan utföra arbeten där ditt släp eller hästtransport står parkerat. 


Det är lika viktigt att utföra service och hållbara reparationer på din hästtransport precis som du gör på din bil. Tänk på att du kör en familjemedlem i hästtransporten och den förkännar att åka säkert.


Är du ute efter ett riktigt bkymmerfritt ägande av din transport, kolla in vårt serviceavtal som inkluderar både service, besiktningar, däckbyten och även bra rabatter på arbetstid och reservdelar. 


OCH DU, VI JOBBAR MED ALLA MÄRKEN!


Mobil Verkstad


Stockholms Hästtransport Center har även servicebilar som kan komma ut till dig på plats i stallet, på tävlingen eller vart du nu är och hjälpa dig med din transport eller släp.


Med vår servicebil så kan vi hjälpa dig med arbeten på din transport där den står. Du behöve rinte vara på plats utan vi tar hand om din transport under tiden du rider eller till och med är på arbetet. 


Med servicebilarna kan vi utför arbeten som;

- Service

- Besiktningar

- Bromsbyten

- Bromsrenoveringar

- El arebten

- Renoveringar av påskjut

- Däckbyten

- Bromsjusteringar

m.m.


Med Servicebilarna så kan vi även göra akut arbeten om det skulle behövas. Kontakta oss då via telefon och berätta vad som hänt.

Verkstad


Självklart kan du komma till vår verkstad med transporten. där utför vi service, ombyggnationer, renoveringar, tillbyggnader, El arbeten m.m.


I vår full utrustade verkstad så hjälper vi dig med alla typer av arbeten på din transport eller släp. 

Utöver våra vanliga verkstands tjänster så kan vi också hjälpa dig med lackarbeten och folieringar. 
Typer av arbeten vi utför i vår verkstad;

- Service

- Golvbyten

- Väggbyten

- El arbeten

- Renoveringar

- Bromsbyten

- Renoveringar av påskjut

- Lackarbeten

- Folieringar

I vår verkstad så arbetar vi grundligt och gör alltid en visuell översyn av vagnen vi arbetenar med. Det vill säga att vi alltid håller ögonen öppna om vi ser något annat när vi arbetar med dig vagn. SKulle vi göra det informerar vi alltid dig skyndsamt. Våran Process

01.


Bokning av tid


Vi bokar upp en dag coh tid för din transport då vi kommer ut och tittar på eventuellt reparations arbete eller utför service.


02.


Prissättning och offert


Vi vill att du ska veta vad du får och exakt vad det kostar. Vid reparationer, ombyggnationer och folieringar så lämnar vi alltid en offert. 


03.


Utförande


Vi utför ombyggnationen på plats eller hämtar vi din transport in till verkstan. 


04.


Överlämnande och uppföljning


Vi vill att du ska vara nöjd. Vi lämnar alltid en arbetsrapport/servicerapport efter avslutata arbete. 

FUNDERAR DU PÅ EN NY HÄSTTRANSPORT? VI ÄR 

BÖCKMANN CENTER I STOCKHOLM