Böckmann Hästtransporter

STOCKHOLMS HÄSTTRANSPORTCENTER ÄR AUKTORISERAD

SERVICE VERKSTAD FÖR BÖCKMANN

Böckmann Fahrzeugwerke står för kompetens och innovation inom transportbranschen.

Familjeföretaget från Lastrup har specialiserat sig på produktion och utveckling av bruks- och hästtransportlösningar med hög standard sedan 1956. Det som en gång var ett litet familjeföretag har utvecklats under åren till att bli ett stort internationellt företag med ett globalt återförsäljarnätverk inom mer mer än 30 länder.

Som det ledande varumärket för transportlösningar i Europa ser Böckmann sig själv som en drivande kraft och arbetar med mer än 500 anställda för att utveckla banbrytande transportlösningar som kännetecknas av sin förstklassiga kvalitet, den bästa designen och efterlevnaden av de högsta säkerhetsaspekterna.
Alltid i linje med mottot "Praktisk erfarenhet för praktiska tillämpningar" är det bara produkter som också är bra nog för de egna hästarna som uppfyller företagets krav. Denna ledstjärna följs än idag och formar hur Böckmann arbetar. Fokus ligger alltid på hästarnas välbefinnande Vår närhet till Böckmanns stuteri och därmed även till vår målgrupps dagliga utmaningar är drivkraften bakom vidareutvecklingen av våra fordon Våra produkter måste uppfylla höga krav: Innovativa, säkra, pålitligt och högkvalitativt utförande.

Samma princip gäller även för våra hästbilar. Kvalitet och säkerhet är de viktigaste faktorerna i utvecklingen av våra transportkoncept. Målet är att driva ridsporten framåt.

Tillverkningen av nyttovagnarna måste också uppfylla höga kvalitetskrav. Det är viktigt att alla trailers "Made in Germany" är utrustade med högkvalitativa material och intelligenta detaljlösningar. Företaget tillverkar ett komplett sortiment av släpvagnar: Lågbäddsvagnar, plattformssläp, tippvagnar, skåpvagnar, fordons- och anläggningssläpvagnar – både för dedikerade privata användare såväl som för dagligt bruk av proffs. Kraven på produkterna är höga och de genomgår ständig vidareutveckling för att förbättra hanteringen och ge praktiska lösningar.