Priser

Aktuella Priser för Arbeten


Priser och investerings förslag


TITTA PÅ EVENTUELLT JOBB

Vill ni ha ett prisförslag eller en uppskattning av ett arbete. Vi kommer gärna ut och tittar. Anlitar ni oss för reparationen som ingår detta. Är det så att ni tar vårt förslag och går till någonnannan så tar vi i efterhand en kostand för detta! Var ärlig mot oss! vi är människor och vi tar gärna raka puckar istället för historer. 


Prisförslag som faktureras OM man inte anlitar oss; 1 500 SEK


HÄMTA/LÄMNA TRANSPORT FRÅN/TILL VERKSTAD

Vi förstår att man har mycket att göra med jobb och övrigt familjeliv. Vi kan hjälpa dig att hämta transporten in till verkstan och köra tillbaka den. Deta bokas i samband med verkstads bokningen. 


Prisförslag; 750 SEK per gång. 


FULL SERVICE

Lämna din transport till oss för en full genomgång. Vi går igenom din transport från top till tå. Vi smörjer, justerar bromsar (för hand), går igenom väggar och golv, går igenom kaross, Går igenom EL samt påskjutsbroms. 


Pris förslag: 2 995 SEK (inkluderar arbete på plats där transporten är parkerad på bra underlag, annars tillkommer kostnad á 500 SEK)


BROMSBYTE PER AXEL

VI tar hand om dina bromsar och säkerheten av din transport. Vi byter dina bromsbelägg, fjädrar och renoverar dina bromsar, inklusive justering och besiktning av dina bromsar. Lämna din transport till oss å löser vi allt till dig. 


Prisförslag; 3 500 SEK per axel (inkl. byte av bromssattser, arbetstid)


JUESTERING AV BROMSAR inkl besikning

När det gäller justering av bromsar  så har vi lärt oss. Vi VILL ta ansvar från början till slut. Lämna din transport till oss så justerar vi bromsarna och besiktigar vi din transport så när du får den tillbaka av oss så är det klart att använda!


Prisinkl. moms;  2 895 SEK 


BYTE AV GOLV

Det finns många där ute som delar golvskivor eller lägger in dubbla golvskivor för att göra det enkelt. VI LÄGGER ENBART IN HELA GOLVSKIVOR, 18-24 mm eller Alugolv.

Vi anser att man inte SKA varken dela eller kapa golvskivor när en häst på 500kg ska stå på. Vi anser heller inte att man ska behöva förstärka golv med massa extra balkar bara för att det ska hålla när det kan påverkar vikten av ditt släp. Vi lägger alltid in hela golvskivor, inte delade eller två 12 mm. 

Vi lägger in trägolv , Alu golv eler komposit golv. 


Prisförslag; Offert förfrågan till oss, service@stockholmhtc.se


BYTE AV VÄGGAR

Vi hjälper dig gärna att byta dina dåliga väggar. Vi har standard färger, vit, mörkgrå eller ljusblå. Är du ute efter en annan färg? Inga problem, vi lackar även skivorna så du får det i rätt färg. 


Prisförslag; Offert förfrågan till oss, service@stockholmhtc.se


Övriga Priser:

- Tim debitering 695 Sek per påbörjad timme (Debiterar för heltimmar)

- Framkörning Servicebil 550 Sek