Stallservice

STALLSERVICE
Vi hos Stockholms Hästtransport Center har alltid haft målet att kunna bli er kompletta partner. I och med det kan vi också erbjuda ER stallservice.


Vad är STALL SERVICE?

Vi kan hjälpa er med allt ifrån direktleveranser av tillbehör och material som ni behöver till ert stall till att vara er fastighetsskötare. 

Går ni i tankarna att bygga om eller renovera ert stall? Vi kan hjälpa er från planingen, byggnation till färdigställande. MATERIAL OCH TILLBEHÖR TILL ERT STALL

Få en egen prislista och en egen katalog och få tillgång till att få det ni behöver till ert stall eller era hagar leverat direkt till er dörr. Beställ bekvämt i ett beställningsdokument och få allt ifrån hagstolpar, pumpar, vattenkoppar, rykttillbehör, sadelhängare, krubor m.m. leverat direkt till ert stall utan några mellanhänder. Slip onödiga kostander av mellan händer. Stockholm HTC ser till att ni får det ni behöver direkt hem till er.FASTIGHETSUNDERHÅLL & BYGGNATION

Har ni inte tiden eller kunskapen för att ta hand er stallbyggnad? Lugn, Vi på Stockholm HTC kan hjälpa er med allt från vanlig fastighetsunderhåll till ombyggnationer av ditt stall. 

Vi lämnar gärna offert på arbetena samt en prislista på det dagliga fastighetsunderhållet. 
VÅR PROCESS

01.


Första Mötet


Vi går igenom vad ni vill och behöver ha hjälp med. 


02.


Förslag


SHTC presenterar ett förslag för er, kanske till och med ett avtal om så önskas med fasta priser.


03.


Utförande


SHTC utför arbetet enligt önskemål. Bokförar allt och lämnar rapporter på utfört arbete.


04.


Uppföljning

VI gör löpande uppföljningar för att kvalitetsäkra vårt arbete. Detta gör vi självklart tillsammans mer er.