Sponsor Ryttare

STOCKHOLMS HÄSTTRANSPORT CENTERS RYTTARLAG

STOCKHOLMS HÄSTTRANSPORT CENTER


Stockholm Hästtransport Center är en del av PSG Invest AB men drivs som en helt egen avdelning i PSG Invest AB. Orsaken till att vi startade Stockholm Hästtransportcenter är att ge våra kunder, ryttarna den extra servicen som vi tycker saknats i häst branchen. Även så vill vi i Stockholms Hästtransport Center ge unga ryttare möjligheten att växa, utvecklas och att nå sina mål. Därför har vi startat upp, Stockholms Hästtransport Centers Ryttarlag. 

VI NÅR MOT STJÄRNORNA  TILLSAMMANS

 

Stockholms Hästtransport Center vill med sitt Ryttarlag, hjälpa unga ryttare att växa, utvecklas och att nå sina mål. Vi vill vara en given sponsor i ett långvarit stöd till ryttaren för att göra resan till målen enklare och med kvalitativ. 


Vi vill ge våra ryttare verktygen genom Clinics, träningar, föreläsningar och självklart bra material (förutom hästen/ponnyn).


Tillsammans når vi målen! 

VÅRA RYTTARE

Disa Silver, Botkyrka Ridsälskap


Hej! Mitt namn är Disa Silver och jag är en snart 17 årig tjej som älskar hästar.

I drygt 2.5 år har jag och min häst Olivia av J dansat som ett inom dressyren med fina procent i bla La:3 och Msv C. Under första halvåret tillsammans var vi ett hoppekipage men skolade om från hoppsadel till dressyrsadel. En lång resa under kort tid.

2020 kommer vi att debutera Msv B och både jag och Olivia ser fram emot samarbetet med Stockholm Hästtransport center! Kram


Följ gärna Disa p hennes spännande resa via hennes blogg.


nouw.com/disasilverVanessa Bardosson


Hej! Vanessa heter jag och är nyss 20 år fyllda. Tillsammans med mitt halvblod Celwin tränar vi dressyr på MSV nivå och sommaren 2020 planerar vi att komma ut på banorna. Celwin och jag har haft en krokig väg sedan jag köpte honom för 6 år sedan och jag har utbildat honom själv, men nu börjar vi äntligen hitta ett samspel och hoppas på att få lite resultat. Tack vare Stockholm hästransportcenter och deras underbar gest att sponsra oss med en transport, kommer vi nu kunna satsa fullt ut! Kram VanessaFölj gärna Vanessa på hennes spännande resa via Instagram eller Facebook.

FÖLJ GÄRNA VÅRA RYTTARE VIA VÅR HEMSIDA!

Huvudkontor

Växel: 08-425 03 470

Runstens Gård, 147 91 Grödinge

Kontor Nyköping

Växel: 08-425 03 470

Kalvsätter Nytäppan 1, 611 99 Tystberga